Werkfruit

IMG_4233Werkfruit stimuleert het eten van fruit op je werk, het is een gezond tussendoortje en nog lekker ook. Heeft u ook zin in deze arbeidsvitamines, dan kan dat vandaag nog geregeld worden.

Iedere week kunnen wij een fruitmand leveren met verse streekproducten. Appels en peren uit de regio en/of heerlijke natuurlijke appelsap.

IMAG0146Wij bezorgen het fruit bv. op maandag bij u op het werk. Eventueel kunnen wij er een fruitmand (zie foto) bij leveren of het wordt in plastic zakken aangeleverd.

IMAG0139

Uiteraard is het mogelijk om het fruit in die samenstelling te leveren die bij uw bedrijf past. Even overleggen en wij bezorgen het. U kunt bestellingen doen via de mail odasfruit@hotmail.com of telefonisch 06 55 911 670.
Betaling kan contant of via de bank.

Wij horen graag van u.

Reacties van klanten:

Vivan (accountants-adviseurs) zegt:
Wij doen mee aan werkfruit, omdat veel fruit werkt.
Simpel en eenvoudig én nog steeds razend enthousiast!
MCM (Machine Constructies Marknesse) zegt:
De meest belangrijke schakel binnen ons bedrijf zijn de medewerkers. Medewerkers zijn een cruciale factor in het bieden van de juiste oplossingen en continue verbeteringen.

Mede om die reden hebben wij sociale innovatie hoog in het vaandel staan. Dit gaat bv over ontwikkeling , veiligheid, opleiding en gezondheid van onze mensen.

Wij hebben gekozen voor werkfruit omdat wij het belangrijk vinden dat onze mensen gezond en vitaal zijn.