Werkfruit

Werkfruit stimuleert het eten van fruit op het werk. Het is een gezond tussendoortje en nog lekker ook! Bovendien is het een doeltreffende manier om het gezondheidsbewustzijn van medewerkers te stimuleren.

Wij kunnen iedere week fruit leveren. De appels en peren komen uit onze eigen boomgaard en dit kan aangevuld worden met (seizoens)fruit naar wens. Hier kunnen ook nog verschillende streekproducten aan toegevoegd worden en niet te vergeten onze verse natuurlijke sappen!

Wij bezorgen het fruit op maandag bij u op het werk. Uiteraard is het mogelijk om het fruit in de samenstelling te leveren die bij uw bedrijf past. Even overleggen en wij bezorgen het! U kunt bestellingen doorgeven via het volgende mailadres:  odasfruit@fruitbedrijfmasteling.nl of telefonisch 06 55 911 670. 

Heeft u ook zin in deze arbeidsvitamines? Dat kan vandaag nog geregeld worden!


Reacties van klanten:
“De meest belangrijke schakel binnen ons bedrijf zijn de medewerkers. Medewerkers zijn een cruciale factor in het bieden van de juiste oplossingen en continue verbeteringen. Mede om die reden hebben wij sociale innovatie hoog in het vaandel staan. Dit gaat bv over ontwikkeling , veiligheid, opleiding en gezondheid van onze mensen. Wij hebben gekozen voor werkfruit omdat wij het belangrijk vinden dat onze mensen gezond en vitaal zijn.” – MCM (Machine Constructies Marknesse).